Till Stadshuset! Gör Stockholm till ett skyltfönster för en rättvis, grön och solidarisk politik


Den 20 oktober startar arbetet i Stockholms stadshus – detta är något att uppmärksamma och fira! Under lång tid har klyftorna ökat och välfärden urholkats – i riksdagen kan en politik som syftar till att vända utvecklingen stoppas av de borgerliga partierna. När hoppet grusas kan Sverigedemokraterna fortsätta skörda framgångar. Lyckligtvis finns i Stockholm en tydlig majoritet för en solidarisk politik som fördelar makt och resurser mer rättvist. Låt Stockholm bli ett lysande alternativ som vår tid behöver – ett skyltfönster för en rödgrönrosa politik!

I de rödgrönrosa-partiernas program finns en politik som vi längtar efter att se förverkligad. Bostadsbyggande som möter behoven även hos de som inte är miljonärer. Ett slut på privat vinstjakt i kommunala verksamheter. Höjda löner och mer personal i vård, skola och omsorg. Satsningar på kollektivtrafik och cykelleder för förverkligandet av den ekologiskt hållbara staden. En feminism som går från visioner till verklighet.

Det är en politik som i valet 2018 kan slå undan benen för Sverigedemokraterna. På måndagen den 20 oktober samlas vi vid stadshuset för att visa vårt stöd för denna politik. Vi vill visa att vi finns behjälpliga för att förändra Stockholm underifrån och förväntar oss att löftena infrias.

Slut upp! Ta med vänner och kollegor – ballonger, konfetti, bubbel, flaggor, vimplar och kanske ett plakat med ditt favoritvallöfte som du vill få se förverkligat först.

Socialistiska Nätverket som tagit initativ till evenemanget bjuder in individer och organisationer att delta i att forma samlingen och fylla den med ett innehåll. På onsdag 15 oktober hålls ett planeringsmöte dit alla intresserade är välkomna. Mötet hålls på Gotlandsgatan 72 och börjar kl 18.30.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: